Перевірка від Побудовано: будинок на розі вулиць Довга-Тичини

Проект "Побудовано в Івано-Франківську" розпочинає перевірки об'єктів будівництва обласного центру. Щодня ми публікуватимемо короткий опис наявної містобудівної документації щодо певного будівельного об'єкту. Детальна інформація "Перевірки від Побудовано" буде розміщена на сторінці об'єктів в нашому каталозі новобудов Івано-Франківська. Кожен об'єкт, після перевірки, отримає свій рейтинг надійності за версією інформаційного проекта "Побудовано в Івано-Франківську".

Багатоквартирний житловий будинок з торгово-офісними приміщеннями розташований у центральній частині міста на розі вулиць Тичини-Довга. Мешканці Івано-Франківська, які придбали квартири у новобудові, не можуть отримати права власності на помешкання. 

Забудівник - ТОВ Прикарпаття-автоЖурналісти не змогли знайти навіть натяку на офіс фірми “Прикарпаття-авто” в Івано-Франківську. Фірма досі не виконує обов’язків замовника забудови, через це будинку не присвоїли адресу і не підключили комунікації. Через це влада не приймає будинок на баланс.

Ряд сайтів з продажу нерухомості інформують, що забудівником об'єкту є компанія Франківськміськбуд.

Детальніше: Багатоквартирний будинок по вул.Довга-Тичини

Читайте також:

Чергова будівельна афера у Франківську: мешканці новобудови не можуть отримати документи на право власності