«Діти – найважливіший пріоритет»: великий бізнес успішно продовжує допомагати РЦ «Моя Надія»


Нещодавно компанія blago розпочала співпрацю з дитячим реабілітаційним центром «Моя Надія».

 

Напрямок роботи центру – це проведення фізичної та корекційно-педагогічної реабілітації дітей після кохлеарної імплантації та з порушеннями слуху, а також із такими проблемами, як глухота, дитячий ранній аутизм, розлад аутичного спектра, синдром Дауна, гіперактивність, гіперзбудливість, мала мозкова дисфункція, алалія, заїкання, гідроцифалія, мікроцифалія, когнітивні порушення, загальне недорозвинення, корекція мови та мовлення.

 

 

Працівниками центру загалом реабілітувалися більше 500 дітей, котрі після професійної допомоги відвідують дошкільні та загальноосвітні заклади освіти та відчувають себе повноцінними членами суспільства.

 

В спектр послуг центру входить: Індивідуальні заняття з логопедом, дефектологом, нейропсихологом, фізичним терапевтом, сенсорним терапевтом. Індивідуальна програма реабілітації. Комплексні послуги (надається як фізична, так і корекційно-педагогічна допомога за індивідуальною програмою) – якісна фізична терапія, терапевтичні вправи, логопедичний масаж. Мультипрофесійний підхід (з кожним пацієнтом працює команда фахівців, які супроводжують та контролюють кожний етап реабілітації). Підготовка до школи та групові заняття, центр допомагає у питаннях соціальної, психологічної та емоційної адаптації.

 

 

Також для маленьких пацієнтів є групові заняття у психолога, на групі неповного дня та групові заняття з логоритміки.

 

У свою чергу, компанія blago бере активну участь у фінансуванні реабілітаційних занять для дітей, чиї батьки не мають можливості оплатити послуги спеціалістів, у більшості це хлопчики та дівчатка, які приїжджають з інших міст для проходження лікування.

 

Вважаємо, що ця співпраця є хорошим прикладом, коли великий бізнес об’єднується зі спеціалістами заради спільних хороших справ та світлого майбутнього без обмежень.