Квартира в новобудові – відмінна інвестиція в майбутнє дітей

Інвестиції в нерухомість вважаються надійним джерелом збереження коштів. Однак не лише заощадження є основним мотиватором при купівлі квартири. Про зростання попиту на ринку нерухомості та інвестиції в майбутнє розповів Аналітичний центр Blago developer.

Для українців великою цінністю є щасливе майбутнє їхніх дітей, адже вони дбають не тільки про щасливе сьогодні. У сім‘ях, де підростають діти, батьки задумуються про фінансове майбутнє нащадків. І свою батьківську місію бачать не лише у вихованні та навчанні, а й у забезпеченні стартового капіталу та житла для дитини.

 

    Квартира в новобудові вважається надійною інвестицією у майбутнє, і не дарма. По-перше, будь-яка нерухомість в Івано-Франківську має тенденцію до здорожчання. Щороку зростає вартість будівельних матеріалів, палива та енергоносіїв, а конкуренція за робочу силу провокує зростання заробітних плат. Ці фактори зумовлюють стабільне зростання квадратного метра.

 

   По-друге, така інвестиція може приносити хороший пасивний прибуток до сімейного бюджету. Здаючи квартиру в оренду, можна не лише отримувати регулярний прибуток, а й розпочати і налагодити власний бізнес у сфері нерухомості.

 

По-третє, інвестуючи в майбутнє можна суттєво заощадити. Оскільки переїзд у нову квартиру не обмежений часовими рамками, покупець може скористатися програмою розтермінування виплат на період будівництва житлового комплексу. Економія в цьому випадку сягає до 30% від вартості новозбудованого житла. Більше того, на стадії риття котловану у вас є максимальний вибір поверху, планування, панорами з вікон тощо. Саме в цей час продаються найпривабливіші та найпрестижніші квартири. 

 

Отже, купівля квартири в новобудові – раціональне рішення для тих, хто інвестує у майбутнє дітей, дбає про благополуччя родини та шукає методи пасивного доходу для поповнення сімейного бюджету. 

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна в сучасних житлових комплексах ManhattanComfort Parkмістечко Соборне, та елітних комплексах ParusFranko River Club, Royal Hall від будівельної компанії «blago developer».