Чому люди обирають квартири у БЛАГО?

Уже понад тисячу прикарпатців стали власниками квартир від Будівельної компанії “Благо”. Це житло продовжують обирати і рекомендувати іншим.

Протягом трьох місяців здійснювалось опитування серед клієнтів компанії, участь взяло 650 сімей. Було проаналізовано відгуки клієнтів і складено перелік причин, чому люди обирають квартири від БК “Благо”.

 

1.Комфортне планування квартир

Планування житлового простору – це комплекс архітектурних та дизайнерських рішень, від якого залежить якість життя та рівень комфорту мешканців. Компанія “Благо” пропонує: зручні класичні квартири з сучасним раціональним плануванням, смарт-квартири з функціональним зонуванням та концепцією корисної площі. Елітні апартаменти та пентхауси потішать перфекціонізмом та найвищим рівнем якості. Для прихильників заміського стилю життя компанія пропонує окремі котеджі і таунхауси.

 

2. Надійність та репутація

Будівельна компанія «Благо» понад 15 років успішно працює на ринку нерухомості, впроваджуючи інноваційні проекти по всій області. Наявність реалізованих проектів та сучасних ЖК на стадії будівництва свідчать про відмінні темпи зростання компанії. Завдяки потужній команді спеціалістів та якісними проектами БК стала лідером у своїй сфері.

 

3. Якісне будівництво та матеріали

Одним з основних принципів компанії є якість та інноваційність. Для роботи з сучасними житловими комплексами використовуються екологічні будівельні матеріали найвищої якості, а технології будівництва відповідають стандартам українського законодавства та європейським принципам. У жовтні 2018 року за впровадження сучасних технологій будівельна компанія “Благо” здобула перемогу в номінації “Інноваційний проект житлового комплексу” від Асоціації Фахівців (Ріелторів) з Нерухомості України (АФНУ).

 

4.Компанію рекомендують

Щодня компанія отримує позитивні відгуки та рекомендації від своїх клієнтів щодо якості придбаної нерухомості. Велика частка інвесторів, що хочуть придбати квартиру, обирають компанію «Благо» за порадою знайомих чи близьких, котрі вже придбали нерухомість та задоволені проживанням.

 

5.Відмінна інфраструктура та організація відпочинкового простору у житлових комплексах.

Житлові комплекси компанії «Благо» мають розвинену внутрішню інфраструктуру (супермаркети, спортзали, кафе, СПА-центри тощо) та розташовані поблизу освітніх, медичних закладів, з комфортним заїздом і розвиненою транспортною розв‘язкою.

 

6.Програми лояльності

Важливим напрямом роботи компанії є участь у державній соціальній програмі «Доступне житло», що допомагає малозабезпеченим сім‘ям отримати квартиру за доступною ціною. Також для своїх інвесторів компанія впровадила безвідсоткове розтермінування на нерухомість, що дає можливість розподілити виплату за квартиру до двох років. А при повній оплаті вартості, клієнт має можливість отримати суттєву знижку.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську можна у ЖК Паркова АлеяComfort Parkмістечко «Соборне»районі Manhattan, eлітні апартаменти та пентхауси у ЖК Parus та затишні котеджі у Franko River Park від будівельної компанії «Благо».

 

Контакти компанії: м.Івано-Франківськ, вулиця Коновальця, 35