Стан будівництва житлового району "Manhattan"

Фотозвіт з будівництва житлового району "Manhattan", станом на лютий. Будівництво здійснює будівельна компанія "Благо".

Будинок №1 - триває перекриття дев'ятого поверху готова. Завершено роботу по монтажу вертикальних елементів десятого поверху та змонтовано опалубку. Йде підготовка до бетонування плити перекриття десятого поверху. 60% внутрішніх та зовнішніх стін другого і третього поверху готові. 


Будинок №2 - завершено монтаж вертикальних елементів четвертого поверху. Йде підготовка до монтажу плити перекриття четвертого поверху.

 

Будинок №3 - колони та стіни сходової і ліфтової першого поверху готові. Плита перекриття першого поверху готова. Здійснюються роботи по монтажу вертикальних елементів другого поверху. 

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

Район Manhattan – сучасний, спланований в деталях, дуже зручний та стильний район для комфортного життя, роботи і відпочинку. В ньому nпередбачено дошкільний дитячий заклад, сучасний ігровий дитячий майданчик європейського типу, місця для зберігання візочків і спортивного інвентаря.

 

Однією із вагомих особливостей Manhattan є квартири в форматі Smart, і не дарма, адже проаналізувавши різні типи людей та сімей, їх стиль життя, вимоги до комфорту і якості, архітектори та дизайнери компанії “Благо” розробили сучасне планування, яке максимально забезпечує зручність для мешканців нових домівок. Одно-, дво- та трикімнатні квартири, smart-квартири, таунхауси з окремим входом в форматі Smart, який забезпечує велику функціональність у звичайній площі, зручне зонування.

 

Контакти

Адреса: м.Івано-Франківськ ,вул. Євгена Коновальця, 35

Тел: (0342) 71-54-00;

Моб: (050) 737 13 50, (097) 184 41 14;

Електронна пошта: blagoinform@gmail.com;

Сайт: www.blago.if.ua

         mymanhattan.com.ua