Як купити квартиру в Івано-Франківську, перебуваючи закордоном

Сьогодні будівельна галузь в Івано-Франківську одна з найрозвиненіших. Придбати житло можна на будь-який смак та гаманець, з розтермінуванням чи без, у центрі чи у мікрорайонах міста. В офісі будівельної компанії покупець детально знайомиться з житловими комплексами та має можливість побачити стан будівництва, планування квартир у новобудовах, які ще зводяться, або у зданому в експлуатацію будинку.

Іноді людина, яка зацікавлена купівлею квартири, перебуває за межами країни і не має можливості вживу поспілкуватися зі спеціалістами. Щоб розвіяти декотрі сумніви, Аналітичний центр Будівельної компанії «Благо» розповів про дистанційний спосіб придбання нерухомості.

 

Ідучи в ногу з часом, кожна БК прагне удосконалюватись на всіх рівнях діяльності. Професіоналізм будівельної компанії визначається також рівнем обслуговування клієнта, інформаційним наповненням ресурсів щодо своєї діяльності, вмінням надавати вичерпну відповідь на актуальні питання та підбирати найкращі варіанти з вигідними умовами для кожного клієнта.

 

Людина, яка перебуває закордоном, сьогодні може придбати житло в Україні, не відриваючись від роботи чи навчання. Щоб зв‘язатися зі спеціалістом, достатньо зайти на сайт забудівника, де вам запропонують кілька варіантів консультації:

  1. телефонний режим – достатньо ввести номер телефону, а оператор сам зателефонує та надасть детальну консультацію (по телефону, чи по viber);
  2. емейл-зв‘язок – написати на електронну пошту компанії та отримати консультацію електронним листом;
  3. соцмережі – задати питання у мережі Facebook, Google+

 

Спеціаліст компанії, отримавши повідомлення, надає інформацію щодо наявності квартир, стану будівництва, якості будівельних матеріалів, варіантів планування квартир тощо. Перевагою даного способу є наявність візуалізацій комплексів та віртуального 3D туру житловим комплексом. Таким чином покупець має змогу побачити майбутнє житло дистанційно. Якщо клієнт приймає рішення щодо придбання квартири, менеджер з продажу запропонує бронювання об‘єкта на період, доки покупець не повернеться з-за кордону для оформлення документів.

 

Можливість придбати омріяну квартиру в он-лайн режимі економить час, кошти, дозволяє приймати важливі рішення швидко, без ризиків, адже задоволений клієнт – запорука успіху компанії. До прикладу, так купують квартири у житлових комплексах “Манхеттен”“Комфорт Парк”“Парус”“Містечко Соборне”.

 

Детальніше, як придбати квартиру в Івано-Франківську у будівельній компанії ”Благо”, можна довідатись за телефонами, які також активні у додатку viber:
+38(097)0714-000 та +38(050)0714-000 або на сайті www.blago.if.ua