Як купити квартиру на 10-30% дешевше?

Зараз чи не кожен українець, що планує придбати власне житло, шукає методи заощадження. Банки ставлять жорсткі умови та захмарні відсотки, через що втратили довіру та бажання клієнтів у кредитних послугах.

Однак з кожним роком кількість інвесторів на ринку нерухомості тільки збільшується. Однією з вагомих причин стабільного попиту є впровадження безвідсоткового розтермінування виплат та програм лояльності від забудовників. Детальніше про те, як вигідно придбати квартиру в Івано-Франківську, розповів Аналітичний центр blago developer.

 

Заощадити 30% – реально!

 

Найкращий спосіб вигідно придбати квартиру в новобудові – обирати проекти на стадії будівництва.

 

Від моменту “риття котловану” до моменту “введення будинку в експлуатацію” різниця вартості на квартиру сягає 30%. Крім цього, необхідну суму можна розділити на частини та виплачувати у найбільш зручний для клієнта спосіб – щомісячно чи щоквартально протягом 24 місяців або до моменту здачі будинку в експлуатацію. Перевагою розтермінування від забудовника є безвідсоткова ставка та фіксування ціни на квартиру. У перші місяці будівництва є можливість обрати потрібний поверх, метраж, планування та панораму з вікна.

 

Придбати квартиру в розтермінування можна у ЖК “Паркова Алея”, Comfort Park, “Містечку Соборне” та Manhattan та інших ЖК від blago developer.

 

При повній оплаті

 

За умови 100-відсоткової оплати ціна за квадратний метр буде нижчою, а, отже, клієнт має змогу заощадити ще до 10% від вартості квартири.

 

Актуальні пропозиції

 

Будівельна компанія blago developer пропонує різноманітні акції та знижки. Найбільш популярною на сьогодні є програма обміну “Хрущовка” на нову квартиру”, завдяки якій вже 19 сімей покращили житлові умови та переїхали у зручні новозбудовані квартири.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську можна в сучасних житлових комплексах ManhattanComfort Parkмістечко Соборне, та елітних комплексах ParusFranko River Club, Royal Hall від будівельної компанії «blago developer».