Акція від blago! Мінус 800 грн на кожен кв. м нового житла


Благо – це створювати технологічний простір для життя та робити його доступним для кожного.

 

Тож хто планує інвестувати у своє майбутнє та задумується над купівлею квартири, гаража чи паркомісця, саме зараз має можливість скористатися вигідними умовами.

 

Компанія blago підготувала акційну пропозицію на квартири та іншу нерухомість для комфортного життя в місті:

 

Мінус 800 грн за кожен кв. м на квартири.

Мінус 10% на паркомісця та гаражі.

Мінус 15% на комори.

 

Знижки діють тільки до 30.09.2023.

 

Акція діє у всіх житлових комплексах blago, крім елітних ЖК «Parus» і «Royal Hall» та котеджного містечка «Franko River Club». А це найбільший вибір планувань для покупців з будь-якими уподобаннями:

 

Вибирайте квартиру на перших поверхах, щоб бути ближчими до вуличної атмосфери. Або на найвищих та відкривайте для себе захопливі види на місто та природу.

Інвестуйте в початок будівництва нових унікальних проєктів та отримайте вигоду від найнижчої ціни за квадратний метр. Або купуйте готову квартиру та насолоджуйтеся життя у сучасному житлі вже і зараз.

 

Унікальні масштабні проєкти, найбільша в місті кількість паркомісць, сучасні сервіси та технології в ЖК і поза нимспорткомплекси, басейн на даху, школи та садочки, торгові центри та офіси всередині житлових комплексів, мобільний застосунок з усіма сервісами компанії – це головні переваги blago, які доступні кожному!

 

Змінювати своє життя на краще – це blago.

 

Більше про акцію дізнавайтеся на сайті: https://blagodeveloper.com/