Вигідно купити та вдало інвестувати в житло ? Тоді вам в «МЖК Експрес-24»

Яке помешкання вигідніше купити та як «не прогоріти» на цьому? Вкладати гроші у будівництво житла чи купувати уже зданий будинок? Це далеко не весь перелік питань, які виникають у кожного, хто хоче стати власником нової квартири.

Серед молодих сімей все більшої популярності набуває купівля нерухомості у новобудовах. Таке житло має ряд відчутних переваг. Це, зокрема, сучасне планування, екологічні будівельні матеріали, а також можливість купити помешкання на стадії будівництва. Це дозволяє вигідно інвестувати кошти, зекономивши при цьому кругленьку суму грошей.

 

Квартира від забудовника – ідеальний варіант придбання власного житла, особливо коли покупець відразу не може заплатити усю суму. Тут можна чітко розпланувати свій індивідуальний сімейний бюджет, згідно з яким, вибір квартири від забудовника уже матиме певні цінові критерії та можливості. 

 

«Ми з дружиною тривалий час задумувались над власним житлом. Розглядали різні варіанти квартир в Івано-Франківську, але все ж зупинились на варіанті вкладати гроші у будівництво, а не купувати вже здане в експлуатацію житло. Це було економічно вигідно та заощаджувало нам кошти. Тепер ми маємо власне житло в екологічному районі міста від найкращого забудовника «МЖК Експрес-24», - розповідає новий власник квартири від «МЖК Експрес-24» Олег Чабан.  

 

Вартість квадратного метра у зданих будинках значно вища, ніж у будинках, які тільки будуються. Крім того, будівельні компанії пропонують вигідні умови розтермінування з можливістю гнучкого графіка виплат. Тобто, обираючи такий варіант, клієнт може суттєво зекономити.

  

При виборі житла під виплату радимо зосередити свою увагу на таких пунктах:

  • умови розтермінування та графік виплат;
  • надійність та репутація будівельної компанії;
  • цінова політика на квартири;
  • якість будівельних матеріалів, які використовуються під час будівництва;
  • район та інфраструктура, де має зводитись будинок.  

 

Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» пропонує конкурентні ціни на житло. Для того, аби мати конкурентні ціни на квартири в Івано-Франківську, будівельні компанії враховують масу об’єктивних та суб’єктивних показників. Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» - вдалий вибір для купівлі квартири, адже завдяки вдалій та надійній співпраці з постачальниками будівельних та оздоблювальних матеріалів, їй вдається встановлювати ціни на житло на конкурентному рівні.  Нехай ваші інвестиції у житло будуть вдалими,  а будівельна компанія «МЖК Експрес-24» зробить усе можливо, аби помешкання вашої мрії стало найзатишнішим місцем у світі. «МЖК Експрес-24» - вдалі інвестиції у житло вашої мрії.