У Франківську зберігатиметься попит на житло в нових мікрорайонах з потужною інфраструктурою

Експерти ринку нерухомості наголошують, що житло, а надто у новобудовах, є найкращою інвестицією для українців, особливо в умовах нестабільності банківської системи. Тож в 2018 році зберігатиметься попит на нерухомість у житлових комплексах Івано-Франківська.

При інвестиції в житлову чи комерційну нерухомість, особливу увагу потрібно звернути на якість ведення будівельних робіт, репутацію компанії-забудовника, місце розташування та рівень розвитку довколишньої інфраструктури.

 

Один із перспективних об’єктів, який відповідає зазначеним принципам, є Квартал «Виноградний» - сучасний житловий комплекс від БК «Ріел ІФ», розташований в спальному районі міста, подалі від дорожнього смогу, вихлопних газів та щоденного галасу.

 

Відзначаючи сучасні тенденції будівництва, компанія «Ріел ІФ» зводить нерухомість у комфортабельному мікрорайоні, поруч з важливими об’єктами соціальної інфраструктури, зонами відпочинку та торгівельними закладами. Тому такі проблемні питання як транспортна розв’язка, віддаленість лікарень, шкіл та садочків, у клієнтів компанії «Ріел ІФ» не виникають.

 

Основні принципи роботи будівельної компанії «Ріел ІФ» - це якість будівництва та довіра клієнтів. На рахунку БК «Ріел ІФ» 25 збудованих та введених в експлуатацію багатоквартирних житлових будинків, а це понад 155 тисяч м2 житла і, що найважливіше, понад 2 тисячі щасливих власників якісного житла.

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

e-mail: rielif2017@gmail.com

Телефони: 050 433 86 81, 050 433 45 05, 068 591 21 23, 0342 71 09 09

Сайт: rielif.com.ua