У Пасічній півгектара землі забудують житловими багатоповерхівками на 240 квартир

Івано-Франківська міська рада на сесії 31 липня затвердила детальний план території для багатоквартирної житлової забудови в мікрорайоні №4 на вулиці Хіміків – Тролейбусна.

Затверджений проект ДПТ передбачає будівництво 9-поверхових багатоквартирних житлових будинки. Заплановано звести п’ять таких багатоповерхівок. Сама забудова розрахована на 241 квартиру.

  

Також проект передбачає облаштування спортивного, дитячого майданчиків та стоянки для автомобілей.

 

Детальний план території для багатоквартирної житлової забудови в мікрорайоні №4 на вулиці Хіміків – Тролейбусна

 

Нагадаємо, ще напередодні рішення сесії міськради, виконавчий комітет погодив видачу містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва у мікрорайоні Пасічна.

 

Згідно рішення МВК, містобудівна документація була видана ТОВ «ДРЕВО-1» для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями господарського призначення (1-2 черга будівництва) в мікрорайоні №4 на вулиці Хіміків-Тролейбусна.

 

Припускаємо, що мова йде про забудову ділянки площею 0,5221 га, у мікрорайоні Пасічна. Саме цю ділянку, яка знаходиться за адресою мікрорайон №4 вул. Хіміків-Тролейбусна, викупило у міста товариство "Древо -1". Про це йдеться у рішенні міськради від 21 червня 2018 року, яким погоджено продаж комунальної землі. Згідно рішення, забудовник заплатив за ділянку площею майже у півгектара 739 537 грн. Відзначимо, що цільове призначення землі - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

  

За даними аналітичної системи Youcontrol  товариство з обмеженою відповідальністю "Древо -1" засноване 2016 року та зареєстроване у Львові. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал підприємства складає 100 грн. Засновником та керівником фірми значиться Оленський Андрій Володимирович.

 

Cкрін з Youcontrol