Міська рада затвердила проект будівництва нового житлового комплексу у Пасічній

Івано-Франківська міська рада затвердила детальний план території для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків на вулиці Пасічній, в межах будинків №42-56.

Нове будівництво заплановане відразу на трьох земельних ділянках. Території хоча і відносяться до присадибних ділянок, але підпадають під категорію земель житлової забудови.

 

Проект детального плану території на вулиці Пасічній

 

 

Під збудовано вибрано три земельні ділянки, загальна площа яких близько 0,2 га.

  

Першою зазначена ділянка площею 0,07 га, по вулиці Пасічна, 42. Згідно даних кадастрової карти, із жовтня 2016 року земля перебуває у власності Кліменко Ірини Вікторівни.

Ділянка на кадастровій карті 

 

Наступною йде земель ділянка площею 0,03 га, по вулиці Пасічна, 44. Як і попередня ділянка, територія теж перебуває у приватній власності Кліменко Ірини Вікторівни.

 Ділянка на кадастровій карті 

 

Останньою зазначена ділянка по вулиці Пасічна,42, площею 0,1 га. За даними кадастрової карти, правом власності на територію, із червня 2016 року, володіє Остап'як Юрій Іванович.

 

Ділянка на кадастровій карті

 

Ділянки розташовані поруч одна з одною. Більше того, їх цільове призначення одне і теж - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Території хоча і відносяться до присадибних ділянок, але підпадають під категорію земель житлової забудови.