У Франківську розробляють проект забудови території на Гарбарській, серед ділянок - земля Управління поліції охорони

Івано-Франківська міська рада надала дозвіл на розроблення детального плану території для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Гарбарській 27,29,31.

Відповідний проект рішення було прийнято на сесії міськради 21 червня.

 

Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини повинен виступити замовником розроблення детального плану території, забезпечити його оприлюднення та провести процедуру громадських слухань.

 

Згідно даних кадастрової карти, по вул. Гарбарській,27 знаходиться земельна ділянка державної форми власності, загальною площею 0,0807 га. Ділянка відоситься до земель оборони, її цільове призначення - для розміщення та постійної діяльності Національної поліції України, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції. Нині право на постійне користування землею належить Управлінню поліції охорони Івано-Франківської області.

 

Ділянка площею 0,0807 га на кадастровій карті

 

За адерсою вул. Гарбарська,29 зареєстровано три земельні ділянки із цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Їх площа складає 0,0262 га, 0,0417 га та 0,0103 га відповідно. Земля перебуває у приватній власності ТОВ "Галхімсервіс".

 

Ділянка площею 0,0262 га на кадастровій карті

 

Ділянка площею 0,0417 га на кадастровій карті

 

Ділянка площею 0,0103 га на кадастровій карті

 

По вул. Гарбарській,31 зареєстровано дві земельні ділянки площами 0,093 га та 0,0465 га відповідно. Ділянки перебувають у приватній власності різних фізичних осіб. Їх цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

Ділянка площею 0,093 га на кадастровій карті

 

Ділянка площею 0,0465 га на кадастровій карті