У Франківську планують забудувати територію автоколони

Івано-Франківська міська рада дала дозвіл ТОВ «Рембудком-інвест» збудувати багатоповерхівку на території виробничо-складських приміщень підприємства «АТП-2222», земля якого в чинному генеральному плані передбачена під садибну житлову забудову.

Йдеться про територію за адресою вул. Степана Бандери, поруч будинку №60. Площа земельної ділянки, яку міськрада передає в оренду фірмі "Рембудком-інвест" становить 0.1159 га.

Згідно рішення, земля передається для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення терміном на 5 років. Проте в рішенні є уточнення: забудівник повинен вирішити з дирекцією АТП-2222 питання про знесення виробничо-складських приміщень підприємства.

Тож міська рада затвердила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею її в оренду ТОВ "Рембудком-інвест" за адресою вул. Степана Бандери, поруч будинку №60, площею 0.1159 га. При цьому, згідно діючого генерального плану міста, ця територія належить до садибної житлової забудови. Згідно чинних будівельних норм, тут можна будувати багатоквартирні будинку максимум на 4 поверхи, враховуючи цокольні приміщення.

Команда Побудовано в Івано-Франківську буде уважно стежити за майбутньою містобудівною документацію, щоб вона не суперечила чинному генеральному плану міста.