Проект багатоквартирної житлової забудови у Пасічній пройшов громадські слухання без зауважень

У квітні виконавчий комітет надав дозвіл на розроблення детального плану території на вулиці Пасічній, 13, 15, 17, 19.  Буквально через місяць своє «добро» на розробку ДПТ надала і міська рада.  

Там запланована багатоквартирна житлова забудова з приміщеннями громадського призначення. Під будівництво відведено відразу чотири земельні ділянки.

  

Першою у списку зазначена ділянка площею 0,0509 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. За даними кадастрової карти, земля перебуває у приватній власності Солодчука Дмитра Васильовича.

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Наступною йде ділянка площею 0,1 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. Земля перебуває у приватній власності Сметанюк Галини Левківни. Крім того, на цю ділянку поширюється право суперфіцій, тобто право користування чужою земельною ділянкою для забудови. Ним володіє ТОВ «Злагода-Буд».

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

За даними аналітичної платформи «YouControl», товариство з обмеженою відповідальністю "Злагода-Буд" засноване не так давно, а саме у березні 2017 року. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Одноосібним власником підприємства значиться Соляник Зорян Богданович. Очолює фірму Євгейчук Андрій Анатолійович.   

 

 

По-сусідству знаходиться ще одна ділянка із площею у 0,1 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд). Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. Власниками цієї землі вказані відразу чотири особи – це Федотова Олександра Григорівна, Старчевська Мар'яна Григорівна, Савчук Ірина Григорівна та уже вище згадане товариство «Злагода-Буд».

Ділянка на кадастровій карті 

 

Насамкінець йде ще одна ділянка площею 0,1 га. Її цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Територія відновиться до категорії земель житлової забудови. Власниками землі зазначені Будзенко Євген Васильович, Будзенко Любомир Васильович та товариство ««Злагода-Буд».

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Днями проект детального плану території для будівництва багатоквартирної житлової забудови з приміщеннями громадського призначення на вулиці Пасічній, 13, 15, 17, 19 пройшов громадські слухання. Процедура тривала близько місяця.

У департаменті містобудування, аріхтектури та культурної спадщини повідомили, що за цей час жодних пропозицій чи зауважень громадкості не надійшло. 

 

Згідно проекту ДПТ на вулиці Пасічній зведуться дві дев'ятиповерхівки із розрахунком на 120 квартир.

 

Проект детального плану території