У Франківську міська рада може дати дозвіл на розроблення 15 ДПТ одним рішенням

На сесію Івано-Франківської міської ради, яка відбудеться 22 грудня, виноситься проект рішення про надання дозволу на розроблення детальних планів територій, яким планується затвердити з півтора десятка ДПТ.

Сьогодні проект рішення розглянула постійна депутатська комісія з питань містобудування та земельних відносин Івано-Франківської міської ради, пише Курс. 

 

За пропозицією депутата міської ради Віталія Мерінова комісія рекомендувала міськраді не виносити затвердження всіх ДПТ в одному рішенні, а голосувати по кожному зокрема.

 

Депутат Володимир Балагура додав, що доцільно було б заслухати всіх забудовників, які зацікавлені у розробці цих детальних планів. На що головний архітектор міста Дмитро Нижник відказав, що забудовників будуть слухати, коли ДПТ будуть розроблені.

 

Комісія також рекомендувала доопрацювати пункт рішення, який стосується дозволу на ДПТ земельних ділянок №№ 672, 673 в садівницькому товаристві "За мир".

 

Отже, Івано-Франківська міська рада розгляне питання щодо надання дозволу на розроблення більш як 10 детальних планів територій. Зокрема:

 

для будівництва та обслуговування торгового центру на вул. В. Івасюка, 17 в м. Івано-Франківську;

садівницького товариства "За мир" в межах вулиць Романа Левицького – Квіткова – Набережна ім. В. Стефаника в м. Івано-Франківську щодо зміни функціонального використання земельних ділянок з садово-городніх на садибну житлову забудову;  

для будівництва малоповерхового житлового будинку на вул. Індустріальній, 19 в м. Івано-Франківську;

змішаного типу забудови в межах вулиць Євгена Коновальця – Медична в м. Івано-Франківську;

на вул. Гетьмана Мазепи, 144 в м. Івано-Франківську;

уточнення положень чиного генерального плану м. Івано-Франківська в межах вулиць Надрічної – Б. Хмельницького в м. Івано-Франківську;

в мікрорайоні "Опришівці", в районі дамби р. Бистриці Надвірнянської в м. Івано-Франківську;

зміни функціонального використання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Січинського (навпроти будинку №66) в м. Івано-Франківську;

в районі вул. Січинського, 102 А в м. Івано-Франківську;

для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Сніжній, 52 в м. Івано-Франківську;

в районі трикотажної фабрики на вул. Гетьмана Мазепи в м. Івано- Франківську;

в межах вулиць Незалежності – Угорницька – В. Івасюка – Тисменицька – Микитинецька в м. Івано-Франківську;

військової частини 1241 Національної гвардії України в районі вул. Чорновола, 161.