Стартувала нова рекламна кампанія blago developer з фрагментами рідного Івано-Франківська. ФОТО


Компанія blago developer розмістила нові рекламні креативи з фрагментами рідного Івано-Франківська.

 

Славетні місця Івано-Франківська в дуже незвичних ракурсах, світлотінях та з особливим відчуттям життя. Яким? Коли твоє квартирне питання розв’язано правильним чином, і ти є мешканцем blago developer, ти можеш бачити повсякденні місця й явища геть по-новому — бо ти вже насолоджуєшся життям у цьому місті!

 

Ти можеш дозволити собі роздивитися його деталі та просто жити собі на втіху, вільно витрачати час, звести очі й побачити справжній світ навколо себе. Адже ти розв’язав силу силенну проблем та внутрішніх страхів, обравши надійного девелопера — blago developer.

 

Хто всі ці люди на картинах у рекламних макетах?

 

Це ті люди, якими багато хто хоче бути. Ми воліли б жити так, як вони, проводити час як вони, стати частиною Арт-Франківська, як вони. Ми прагнемо стати цими людьми, адже вони бачать життя в Івано-Франківську таким яскравим та по-справжньому насиченим.

 

Знайомтесь, це пані Іванка. В душі вона справжня художниця! Вона любить пити каву з м’якою пінкою, насолоджуючись теплими променями ранкового сонця та видами на мальовниче місто. В такій красі їй найбільше подобається Франківськ — коли він наповнюється фарбами та стає яскравим. Можливо, одного разу Іванка спробує його відобразити.

 

Саме таким, яким його відчуває — насиченим, теплим, рідним. Вона обожнює власну відкриту терасу власної квартири у blago developer.

 

 

Це Назар та Олеся. Щосуботи вони виходять на прогулянку до озера біля будинку — це чудове, зелене та відокремлене місце, де в тіні дерев можна відпочити від буденних справ, влаштувати пікнік чи зіграти в бадмінтон удвох чи із друзями.

 

 

До речі, на цій картині Олеся в новому капелюшку. А їхня квартира від blago debeloper знаходиться неподалік міського парку і озера, куди вони хоч щодня можуть виходити на прогулянку. Христя — дівчина з милими веснянками та палаючими очима. Христя — архітектор, любить червоні маки, солодощі та яскраві емоції. А ще вона нещодавно закінчила великий проект, за що вирішила себе побалувати новим байком.

 

Живе Христя у самому центрі міста в житловому комплексі від blago developer. Оксана та Марічка знають одна одну ще зі школи. Інколи вони зустрічаються в улюбленій кав’ярні на розі та годинами теревенять — спочатку про щось незначне, а під вечір вже й гадки не мають, як так швидко пролетіло стільки часу. Та це і не важливо — чарівні вогники вечірнього міста, теплий подих вітру, квіткові нотки чаю та приємна дружня атмосфера— все це робить кожний вечір по-своєму особливим. Живуть дівчата у різних мікрорайонах міста у житлових комплексах від blago developer.

 

Сергій та Оленка щойно з відпустки, але встояти перед новою, хай невеличкою, подорожжю вони не в силі. Та й до гір не так далеко — можна десь зупинитися на вихідні, а дорогою зробити силу силенну фото в квітучому полі. Принаймні, такий план у Оленки.

 

 

На картинці зображено вид з Вовчинецьких гір (фрагмент з подорожі), а живе ця пара у житловому комплексі від blago developer у квартирі на останньому поверсі з видом на гори. Вона перша купила квартиру в blago developer та саме від неї дізналася Христя, що поділилася з братом Сергієм, який розказав дружині Оленці, яка поділилась з Марічкою якось в кав’ярні, та смс-нула Лесі, яка була в гостях у Іванки…

 

Що найкраще купувати квартири в blago developer. Шукайте на цих картинках себе та обирайте собі квартиру у blago developer.