Різноманіття нерухомості від БК “Спілка забудівників”.


Будівельна компанія “Спілка забудівників” пропонує різноманіття нерухомості для задоволення найрізноманітніших потреб та вподобань покупців.


Кожен клієнт унікальний і, завдяки широкому спектру нашої нерухомості, може обрати ідеальний варіант для себе.



1. Квартири зі звичайним плануванням (1, 2, 3 кімнати). Наші квартири з класичним плануванням пропонують затишок і функціональність, які зроблять ваше повсякденне життя максимально комфортним. Від ідеально розпланованих однокімнатних квартир до просторих трикімнатних, з маленькою кухнею чи кухнею-студією, з одним чи двома санвузлами – у нас є варіанти, які задовольнять будь-які потреби покупців.



Дворівневі квартири з видовими терасами. Це втілення простору та світла, де кожен куток продуманий для вашого комфорту. Великі вікна забезпечують багато природного світла, а просторі тераси пропонують чудову можливість для відпочинку на свіжому повітрі чи дружніх посиденьок просто неба! Цей тип житла ідеально підходить для тих, хто цінує відчуття простору та нестандартні рішення в інтер'єрі.



Квартири мансардного типу з лоджіями. Такі квартири відрізняються своєю оригінальністю. Лоджії забезпечують додатковий простір для відпочинку та невеликих хобі, а також відкривають неймовірні краєвиди на наше місто. Ці квартири ідеально підійдуть для любителів незвичайних архітектурних рішень та тих, хто прагне створити затишок у власному домі.

 

2. Комерційна нерухомість: сирець та з ремонтом "під ключ". Завдяки своїй різноманітності, наші комерційні пропозиції чудово підходять для бізнесу будь-якого розміру та формату. Ви можете вибрати приміщення "сирець" для індивідуального оформлення. Або ж з якісним ремонтом "під ключ", що дозволить вам розпочати роботу якнайшвидше без зайвих зусиль.

 

3. Паркомісця. Ми розуміємо, що перед кожним власником авто постає необхідність зручного та безпечного місця для паркування. Тому облаштовуємо підземні паркінги, які розвантажують житлові комплекси від транспорту та надають можливість залишати автомобілі у безпеці від будь-яких зовнішніх чинників, зокрема погодних умов.

 

4. Гаражі. Також пропонуємо різні варіанти гаражів – під будинками, окремостоячі, в підземному паркінгу. Усе залежить від ваших потреб та вподобань.

 

Обираючи нашу будівельну компанію, ви отримуєте не лише якісне житло чи комерційну нерухомість, але й надійного партнера, готового забезпечити вас комфортним та безпечним простором для будь-яких ваших запитів!