ЖР “Княгинин” та ЖК “Містечко Центральне” - європейський підхід до будівництва


Будівельна компанія “Спілка забудівників” використовує європейський підхід до будівництва житлового району “Княгинин” та житлового комплексу “Містечко Центральне”.

 

Продовжуємо розповідати про характеристику будівництва наших об’єктів! Кожен наш двір – це затишний простір з усім необхідним для дозвілля.

 

Сучасні двори з дитячими майданчиками, унікальними спортивними й відпочинковими зонами вже давно стали улюбленим місцем відпочинку для кожного мешканця. А дизайнерські зелені зони забезпечують їм затишок та спокій Щоб розвантажити територію, у дворах обох районів облаштовані підземні паркінги.

 

Так, у ЖК “Містечко Центральне” відпочинкова зона є домінуючою та повністю вільною від автотранспорту, а у ЖР “Княгинин” – від авто закриті цілі двори.

 

Тож батьки спокійні за своїх діток, адже тут вони у безпеці. Ми попіклувались, щоб навіть найменший наш житель міг знайти у дворі заняття собі до душі та зробили все, щоб малеча бавилась не в гаджетах, а з друзями на вулиці! Крім того, усі двори перебувають на утриманні нашого ЖЕО, тому вони завжди у доглянутому стані.

 

А ще, мешканці самі відкривають у дворах кафе та мінімаркети, завдяки чому тут завжди людно й панує справжня домашня атмосфера

 

Наші двори є втіленням спокою, безпеки та затишку, адже ми працюємо з думкою про своїх мешканців!

 

За інформацією про актуальні планування квартир телефонуйте: +380 96 2000 777, +380 97 2000 777 м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44,. +38 050 087 77 77 м. Івано-Франківськ, вул. Височана, 18.