Будівельна компанія “Спілка забудівників” — надійність, помножена на досвід


Будівельна компанія “Спілка забудівників” успішно функціонує на ринку нерухомості уже понад 19 років.

 

За цей період компанія збудувала та здала в експлуатацію понад 100 житлових будинків загальною кількістю понад 9 000 квартир.

 

Ми виконуємо повний цикл підготовчих, будівельних й організаційних робіт, забезпечуємо виготовлення та вручення власникам нерухомості документів на право власності. А при зведенні будинків дотримуємось усіх будівельних норм, втілюємо новітні технології та забезпечуємо якість і надійність житлових об’єктів! Зараз в процесі роботи два об'єкти – Житловий район "Княгинин" та житловий комплекс Містечко Центральне.

 

Це самодостатні райони з власною розвиненою інфраструктурою, яка задовольняє потреби мешканців без необхідності виходити за межі комплексів Планування наших квартир є функціональними та не потребують ніякого конструктивного втручання.

 

Квартири з просторими кухнями, панорамними вікнами, місткими гардеробними, швидкісним інтернетом, кабельним телебаченням та аудіодомофонами повністю підходять майбутнім мешканцям.

 

Люди схильні довіряти компаніям, які вже перевірені часом. І наша будівельна компанія є прекрасним прикладом! Ми забезпечуємо покупцям.

 

- Індивідуальний підхід: враховуємо всі потреби та побажання.

 

- Професіоналізм: наша команда складається з досвідчених кваліфікованих фахівців.

 

- Надійність: відсутність недобудов чи довгобудів.

 

- Стабільність: постійно рухаємось вперед, закладаємо нові будинки, демонструючи стабільну роботу компанії.

 

Обирайте надійного забудовника! Телефонуйте у наш відділ продажу: +380 96 2000 777 +380 97 2000 777 м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44. +38 050 087 77 77 м. Івано-Франківськ, вул. Височана, 18.

 

Наш сайт: https://fil-bud.if.ua.