Якісна базова комплектація квартири


Обираючи житло, більшість людей надає перевагу новобудовам та квартирам в стані сирець, адже їх можна спроєктувати відповідно до потреб та смаків власників. І при купівлі такого житла, покупцям слід звертати увагу не лише на надійність і міцність будинків, але й наповнення самої квартири.

 

БК “Спілка забудівників” постійно забезпечувала і продовжує гарантувати якісну базову комплектацію квартири, що входить у її вартість.

 

У наших житловому районі “Княгинин” та житловому комплексі “Містечко Центральне” включені:

 

- Сучасне зручне планування

- Чорнова стяжка

- Штукатурка несучих цегляних стін під маяки

- Міжкімнатні перегородки з газоблоків, що не потребують додаткового поштукатурення та забезпечують підвищену звукоізоляцію

- Броньовані вхідні двері з МДФ накладками та надійними механічними замками

- Якісні металопластикові вікна, комплектація для яких надходить від найкращих турецьких виробників, з п'ятикамерним профілем та двокамерним склопакетом

- Французькі балкони, балконні блоки та панорамні лоджії

- Стояки водопостачання

- Сучасні мережі та лічильники комунікацій: на електрику, воду та газ

- Вентканали у приміщенні ванни та кухні

- Підведені телебачення, інтернет, сучасна домофонна система.

 

Крім того, у власників є можливість поставити своє помешкання під охорону – у квартирі наші фахівці встановлять спеціальні датчики, що реагують на проникнення у житло, й подають сигнал власнику та на централізований пункт охорони.

 

Ми розуміємо, що купівля квартири є важливим кроком для кожного покупця, тому прагнемо забезпечити комфорт власників відразу з моменту отримання ключів!

 

За інформацією про актуальні планування телефонуйте: +380 96 2000 777 +380 97 2000 777 м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44. +38 050 087 77 77 м. Івано-Франківськ, вул. Височана, 18.

 

Наш сайт: https://fil-bud.if.ua.