Проект будівництва нового житлового комплексу у Пасічній винесено на громадські слухання

Нове будівництво заплановане відразу на трьох земельних ділянках по вулиці Пасічній. Території хоча і відносяться до присадибних ділянок, але підпадають під категорію земель житлової забудови.

Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини розпочав громадські слухання проекту детального плану території, для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків на вулиці Пасічній, в межах будинків № 42-56.

 

Проект ДПТ

 

Під збудовано вибрано три земельні ділянки, загальна площа яких близько 0,2 га. 

 

Першою зазначена ділянка площею 0,07 га, по вулиці Пасічна, 42. Згідно даних кадастрової карти, із жовтня 2016 року земля перебуває у власності Кліменко Ірини Вікторівни.

 

 

Наступною йде земель ділянка площею 0,03 га, по вулиці Пасічна, 44. Як і попередня ділянка, територія теж перебуває у приватній власності Кліменко Ірини Вікторівни.

 

 

Останньою зазначена ділянка по вулиці Пасічна,42, площею 0,1 га. За даними кадастрової карти, правом власності на територію, із червня 2016 року, володіє Остап'як Юрій Іванович.

 

 

Ділянки розташовані поруч одна з одною. Більше того, їх цільове призначення одне і теж - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Території хоча і відносяться до присадибних ділянок, але підпадають під категорію земель житлової забудови.

 

Ознайомитись з проектом детального плану території, а також вносити свої пропозиції можна в приміщенні департаменту за адресою вул. Незалежності, 9, поверх 5, каб. 504.