Проект будівництва школи у мікрорайоні "Каскад" винесено на громадське обговорення

Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини виніс на громадське обговорення проект детального плану території для будівництва освітнього закладу у межах вулиць Василя Стуса – 24 Серпня.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості опубліковано у газеті «Західний кур’єр».

 

У газетному оголошені наведені основні техніко-економічні показники, де вказано, що площа ділянки становить 1,5 га, а площа забудови – 2 200 м кв. Передбачається, що освітній заклад вміщатиме 12 класів. 

 

Підставою для розробки містобудівної документації є рішення Івано-Франківської міської ради прийняте на сесії 2 травня 2018 року «Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва освітнього, спортивного закладів в  межах вул. Василя Стуса - 24 Серпня». Натомість, у проекті рішення не вказано яка саме ділянка відведена для будівництва школи.

 

Загалом пропозиції до проекту містобудівної діяльності приймаються до 26 липня, у приміщенні департаменту архітектури по вул. Незалежності, 9, поверх 5, кабінет 504.