Переваги купівлі квартири у новорічно-різдвяний період


Місто Івано-Франківськ впевнено вступає у період Новорічних та Різдвяних свят. Вже палає різнобарвними вогнями міська ялинка, вечорами вулиці заливає яскрава святкова ілюмінація, а влада та мешканці міста планують, як би то попри карантин все-таки гарно відсвяткувати численні свята.

 

Здавалося б, в цей період не до купівлі квартири, адже гроші в цей святковий місяць і без того є на що витрачати. Та чи дійсно це твердження є справедливим?

 

Аналітичний центр blago developer звітує про зворотнє. За статистикою саме передноворічний період – найбільш вдалий час, щоб вкласти кошти в нерухомість. І для цього є кілька вагомих причин.

 

Для початку зауважимо, що після Нового року ціни на нерухомість зазвичай зростають. На це впливають чимало чинників: від коливання курсу долара до нашого традиційного «давай вже після свят».

 

Зважаючи на цю обставину, компанії-забудовники намагаються в ці святкові дні заохотити своїх клієнтів різного роду акціями та вигідними умовами купівлі нерухомості.

 

Так, у blago developer покупець, купуючи квартиру у період свят, може зекономити щонайменш 500 гривень на кожному квадратному метрі в усіх житлових комплексах. А це ЖК Family PlazaМістечко Соборне, ЖК Comfort ParkChocolateMain House, Авторський, ManhattanПаркова Алея, елітні  комплекси ParusRoyal Hall та будинок у котеджному містечку Franko River Club.

 

Тож чим не варіант зробити собі та своїй родині новорічний подарунок, придбавши власні квадратні метри?

 

До речі, купуючи зараз нове житло у вже готовому будинку, ви впевнено можете зустріти з родиною в ній Новий рік. Бо ж нова квартира – завжди просторіша, завжди світліша і краща, особливо коли вона своя, власна. Зауважимо, що початок нового року – це завжди початок нового етапу в житті – час, коли психологи радять залишити в минулому усі проблеми, переживання і навіть речі, що з ними пов’язані, а натомість прямувати у майбутнє з новими надіями, прагненнями, мріями і в усьому новому. Тому зустріти прихід Нового року у новому помешканні – буде не лише цікаво, але й корисно.

 

Якщо ж у вас сьогодні немає достатньої суми коштів, щоб придбати готову квартиру, проте ви можете дозволити собі придбати житло на стадії будівництва, – це також варто зробити саме зараз. Адже, зростання курсу іноземної валюти у майбутньому вплине на вартість будівельних матеріалів, що у свою чергу спричинить зростання цін на квартири,  про яке ми писали вище.

 

До речі, якщо ви плануєте купівлю квартири у будинку на стадії здачі, зробити це аналітичний центр blago developer також рекомендує зараз, в період новорічно-різдвяних свят.