Офіційна відповідь компанії blago developer щодо вирізки дерев на Калуському шосе, 3


Повідомляємо, що 09.12.2020 року відбулося зрізання дерев на Калуському шосе, 3 у Івано-Франківськ згідно ордеру №3 на видалення зелених насаджень від 07.12.2020 на основі рішення (розпорядження) від 21.09.2017р. №747 “Про утворення комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості”.

 

blago developer жодних дій щодо зумисного знищення здорових дерев в Івано-Франківську на Калуському шосе, 3 не здійснювало, а навпаки після завершення осені вирізали старі кволі і сухі дерева, котрі є потенційно небезпечними при сильному вітрі, який піднімається досить часто на Калуському шосе, для висадки нових молодих здорових дерев.

 

На Калуському шосе, 3 передбачено ремонт пішохідної частини, встановлення освітлення, висадження молодих дерев, кущів, газонів та оформлення паркомісць.

 

Про виконання робіт щодо ремонту пішохідної частини, освітлення, озеленення та висадку нових дерев будемо інформувати вас на офіційних сторінках blago developer у facebook, Instagram та Telegram та на сайті компанії.