Купівля квартири у Black November: акції та знижки у Івано-Франківську


П’ятницю після третього четверга листопада (саме в цей день у Сполучених Штатах Америки відзначають День подяки), традиційно в цілому світі називають «Чорною п’ятницею» (Black Friday).

 

До «Чорної п’ятниці» різні компанії в усьому світі пропонують своїм клієнтам суттєві знижки. А позаяк у деяких компаніях період таких знижок стартує за тиждень або навіть за два до «Чорної п’ятниці», то увесь це час листопадових акцій подекуди іноді називають «Чорним листопадом» (Black November).

 

Будівельні компанії тут не є виключенням. Бо ж нагода продати більше збудованої нерухомості за короткий період часу є досить заманливою. Втім, напевно, ще більш заманливою вона є для тих, хто мріє про власне житло.

 

Чи вигідно купляти житло у Black November. Звісно, так. Знижки пропонують не всі компанії-забудовники і далеко не на всі види нерухомості, але тут, як то кажуть, обирати вам.

 

Втім, якщо є можливість придбати житло класу «бізнес» за ціною класу «комфорт», вочевидь, такі акційні пропозиції все-таки варті уваги. Крім того Black November може стати стимулом для тих людей, які давно вже відкладають гроші для купівлі нової квартири, проте ніяк не можуть на це наважитись.

 

Традиція робити суттєві знижки до «Чорної п’ятниці» давно вже вкоренилась і в Івано-Франківську, в тому числі і серед забудовників, які працюють на місцевому ринку нерухомості.

 

Компанія blago developer також пропонує ВИГІДНІ умови купівлі квартир спеціально до Чорної п’ятниці.

 

Так, 13 до 30 листопада цього року діють супервигідні пропозиції на квартири у кількох нових житлових комплексах.

 

Зокрема, у сучасному районі Manhattan (будинок Lite 3), протягом акційного періоду покупці можуть придбати квартиру по ціні 11 500 гривень за метр квадратний, хоча зазвичай ціна на квартири у цьому районі стартують від 12 500 гривень за метр квадратний.

 

У свою чергу квадратний метр у затишному мікрорайоні Паркова Алея (секція № 4), розташованому в екологічно чистій місцині на березі річки Бистриця-Надвірнянська обійдеться в період знижок у 10 700 гривень, що дозволяє покупцеві зекономити щонайменш 300 гривень на кожному квадратному метрі квартири.

 

Ще одна цікава пропозиція від blago development до «Чорної п’ятниці» – квартири у секції № 16 житлового комплексу Comfort Park. Купивши тут оселю по ціні 10 700 гривень за квадратний метр, отримаєте економію від 200 гривень на кожному квадратному метрі.

 

Акція Black November у blago developer триватиме до 30 листопада. Отже, часу на купівлю квартири задешево – не так вже й багато.

 

А для тих, кого зацікавили вигідні пропозиції від blago development, нагадуємо координати відділу продажу компанії: м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 35 та вул. Січових Стрільців, 21, телефон: +38 (067) 761-28-35, адреса електронної пошти: sale@blagodeveloper.com.

 

Відділ працює: з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 годин, у суботу – з 10.00 до 16.00 годин.