Івано-Франківськ майбутнього – який він?


Івано-Франківськ – сучасне європейське місто, яке динамічно розвивається і з кожним роком набуває якісних та красивих змін. Райський куточок з неповторною архітектурою – таким усі бачать його зараз.

 

А якби ви завтра прокинулися у майбутньому, яким у ньому буде Івано-Франківськ? Можливо, ви б не побачили змін. А може навпаки – майбутній Івано-Франківськ постане перед вами як місто, про яке ви мріяли. Усе навколо наповнене теплом, а люди іскряться радістю.

 

Адже вони живуть у красивих затишних оселях, відпочивають у зелених облаштованих дворах, підтримують здоров’я та фізично розвиваються на сучасних спортмайданчиках. Ви відчуєте щастя, яке випромінюють мешканці Івано-Франківська, бо їхнє місто красиве, безпечне та комфортне.

 

Саме про такий Івано-Франківськ мріє будівельна компанія blago developer і вірить в можливість реалізації цієї мрії. Своє бачення міста ми передали у новій рекламній кампанії.

 

Чотири різні сюжети зображають Івано-Франківськ майбутнього очима мрійника. Він уявляє світле спокійне місто, в якому хочеться жити та будувати своє майбутнє.

 

Також у рекламних сюжетах blago developer робить акценти на важливості та цінності того, що робить. Наша компанія не лише будує будинки, а наповнює їх життям та емоціями.

 

У кожен проект ми вкладаємо любов та турботу. Це головні орієнтири, які рухають blago developer до втілення мрії – будівництва міста майбутнього.