ДАБІ зареєструвала дозвіл на будівельні роботи по вул. Макогона, 23А

Детальний план території для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садочку в межах вулиць Крайківського – Макогона - Промислова Івано-Франківська міська рада затвердила у жовтні 2017 року.

А у червні цього року державна архітектурно-будівельна інспекція зареєструвала дозвіл на виконання будівельних робіт для будівництва багатоквартирних житлових будинків №4 та №5, згідно детального плану території, на вул. Макогона, 23А .

  

Замовником робіт виступає ТОВ «Івано-Франківська дорожня служба», підрядником -  ТОВ «Рембудексперт-ІФ».

 

Дозвіл на будівельні роботи

 

Нагадаємо, детальний план території передбачає будівництво 19-тижитлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, різної поверховості. Зокрема, висота найвищих будівель сягатиме 11-ти поверхів, менші матимуть 6-7 поверхів. Загальна кількість квартир – 680. Новий житловий комплекс розрахований вмістити 1870 мешканців.

 

Також у проекті закладено будівництво двоповерхового дитячого садочка площею 1165,5 м кв, адміністративно-виробничого корпусу, торгового комплексу та двох підземних паркінгів (загальна площа – 13 750 м кв).

 

ДПТ для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садочка в межах вулиць Крайківського – Макогона – Промислової