Проект забудови території в межах Крайківського - Макогона - Промислова винесено на розгляд громадськості

У червні на сесії міської ради депутати дали «добро» на розробку детального плану території для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садочку в межах вулиць Крайківського - Макогона – Промислова.

Сьогодні, 13 липня, Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості вказаного проекту ДПТ.

 

Зазначається, що площа детального плану території для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садочку в межах вулиць Крайківського - Макогона – Промислова складає 6 га.

 

Натомість площа відведених ділянок становить 4,2 га. Там планують звести 11 житлових будинків з приміщеннями громадського призначення, поверховістю у 8, 9 і 10 поверхів. Кількість квартир сягає 770 штук. Забудова розрахована на 1925 людей.

 

Проект передбачає будівництво двох підземних паркінгів загальною площею 13 840 м кв та двоповерхового дитячого садка площею 615 м кв.

 

Ознайомитися із деталями ДПТ франківці можуть включно до 4 серпня у приміщенні департаменту, за адресою: вулиця Незалежності, 9, 5 поверх, каб. № 504 або на офіційному веб-сайті департаменту - dma.if.ua

 

Розгляд пропозицій громадськості завершується 08 серпня.

 

Проект детального плану території в межах вулиць Крайківського - Макогона – Промислова