Інструкція франківцям: 9 кроків до індивідуального опалення


Депутатський корпус підтримав проект рішення «Про Програму поетапного відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії, що постачається котельнею на вул. Індустріальній, 34, від системи централізованого опалення та переведення їх на альтернативні джерела теплопостачання».

 

Основними цілями цієї програми є забезпечення мешканців міста, об’єктів соціальної сфери та інших категорій споживачів теплової енергії, що постачається від котельні на вул. Індустріальній, 34, безперебійним, надійним та безпечним джерелом теплової енергії, диверсифікації залежності від теплопостачання приватними компаніями шляхом запровадження поетапного переходу споживачів на автономне опалення, враховуючи найбільш економічно вигідні чи технологічно можливі варіанти теплозабезпечення споживачів. Проведення гідравлічного розрахунку системи газопостачання міста Івано-Франківська. Розробка проектно-кошторисної документації "Реконструкція системи газопостачання міста".

 

Проведення гідравлічного розрахунку системи водопостачання зовнішніх мереж споживання теплової енергії від котельні на вул. Індустріальна, 34.

 

Розрахунок навантажень зовнішніх електромереж для забезпечення необхідною потужністю споживачів при переході на електричне опалення.

 

Реконструкція діючих котелень з метою збільшення потужності для підключення бюджетних установ бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади. Будівництво модульних котелень. Це буде перша котельня міста, яку відключать.