БК "Спілка забудівників" - 20 років будівельної діяльності


Уже два десятиліття будівельна компанія “Спілка забудівників” є втіленням надійності та професіоналізму у сфері нерухомості.

 

З першого дня нашої діяльності ми заклали в основу своєї роботи будівництво не просто житла, а справжніх затишних та комфортних домівок.

 

За 20 років будівельної діяльності ми втілили мрії про ідеальну оселю понад восьми тисяч сімей. Загалом, нашими зусиллями було зведено понад 410 000 квадратних метрів житла. Проте наш внесок у сферу нерухомості вимірюється не лише числами, але і високою якістю життя наших мешканців. Адже ми сприяємо розвитку соціальної та громадських сфер наших житлових об’єктів Так, наша компанія реалізувала десятки соціальних об'єктів – дитячі садки, центр по роботі з дітьми за місцем проживання, гімназії, торгові центри та зони відпочинку. На території наших об'єктів ми облаштовуємо сучасні підземні паркінги, що забезпечують зручність та безпеку для автовласників.

 

Уперше в місті облаштували два резервуари питної води, насосну станцію.

 

А також створюємо простори для комерційної діяльності, що надає можливість розвивати бізнес у межах житлових комплексів. Наша історія – це 20 років невпинного розвитку, протягом яких ми накопичили досвід та знання ринку. БК “Спілка забудівників” – будуємо ваше щасливе майбутнє!