Програмою єОселя вже скористалося 8672 сімей


Програмою єОселя, яка була започаткована з метою підтримки громадян в покупці доступного житла, вже скористалися 8672 українські сім'ї.

 

Цей проєкт забезпечив можливість сім'ям з різних соціальних категорій здійснити мрію про власне житло.

 

За даними Укрфінжитло найбільше кредитів було надано військовослужбовцям та силовикам — всього 5222. Це становить понад половину від усіх кредитів, що підкреслює значення і підтримку, яку держава та суспільство надають нашим захисникам.

 

Серед педагогів було видано 814 кредитів. Серед медиків, які стоять на передовій боротьби за здоров'я нації, було видано 761 кредит. З кожним днем ці цифри ростуть.Що стосується ВПО (внутрішньо переміщених осіб), то тільки 122 людини скористалися цією програмою. 

 

Зазначимо, що 340 кредитів були видані саме в Івано-Франківській області. Компанія blago, яка стала першою і єдиною акредитованою компанією в Івано-Франківській області для участі в програмі єОселя, має не тільки значний вплив на розвиток інфраструктури та добробут громади, але й активно долучається до державних проєктів, щоб допомогти українцям здійснювати мрії про власну оселю. Все більше житлових комплексів компанії отримують акредитацію в програмі.

 

Наприклад, нещодавно акредитацію отримав ЖК «Manhattan UP». Це відкриває перед потенційними покупцями чудові можливості для придбання власної оселі у сучасному та комфортному житловому комплексі.

 

Програма єОселя продовжує бути маяком надії для багатьох українських родин, надаючи не тільки дах над головою, але й віру у стабільне і безпечне майбутнє.