У Франківську на міському озері буде ще один МАФ


Неподалік від так званого “Острова кохання” на міському озері в Івано-Франківську будується МАФ.

За словами директорки комунального підприємства “Центр розвитку міста та рекреації” Руслани Василюк, на встановлення тимчасової споруди та здійснення підприємницької діяльності там є дозвіл виконавчого комітету, пише Ратуша.

За інформацією Галки, рішення, датоване 26 червня 2023 року, стало відомим. Одночасно дозвіл виконавчого органу надано на один рік.

Також отримано інформацію, що в цій споруді будуть пропонувати кавові та літні напої.

На 9 квітня продовжуються монтажні роботи. У місцевих спільнотах у Facebook висловлюють занепокоєння тим, що спецтехніка може завдати шкоди газону, біговій та велосипедній доріжці, а також зоні для прогулянок з бруківки.

Зазначимо, що за даними аналітичної системи YouControl, підприємець Дмитро Маліщук, якому було надано дозвіл на МАФ і підприємницьку діяльність, раніше був співкерівником фірми НУМ, яка спеціалізувалася на неспеціалізованій оптовій торгівлі та наразі є неактивною. Крім цього, Маліщук є керівником ТОВ “АВТОТРАНС КОМФОРТ ІФ”, основним видом діяльності якого є вантажний автотранспорт.

Узагальнюючи, діяльність підприємця охоплює 17 спрямувань, серед яких основним у системі вказано розведення свиней. Серед інших напрямів є обслуговування напоями.