Зручне планування, дитячий простір та паркінги: у Франківську розпочинають будівництво нового житлового району. ФОТО


Відома в Івано-Франківську будівельна компанія «Спілка забудівників» розпочинає будівництво житлового району “Княгинин”, що на території колишнього спиртзаводу.

 

Це спільний проект архітектора Олександра Линди з колегами із за кордону.

 

 

На 40 тис. кв.м. нового району передбачені не тільки житлові площі, але й десятки об’єктів соціальної інфраструктури, два дитячих садочки, початкова школа, триповерховий торговельно-розважальний центр, спорткомплекс з критими манежами та басейном.

 

 

У «Спілці забудівників» ретельно працювали над плануванням усіх квартир, щоб воно було максимально зручним і мешканці почувалися у своїх домівках комфортно.

 

«Планування квартир продумували із бажанням створити для людей не просто квадратні метри, а такі квартири, в яких гармонійно поєднана кожна деталь: від товщини стіни до раціонального планування», – наголошує голова правління компанії Микола Филюк.

 

 

Також хорошою практикою компанії є проектування великих внутрішніх дворів, вільних від транспорту.

 

 

Власникам автомобілів пропонують найбільший в Західній Україні підземний паркінг, у якому розміститься до 1700 авто.

 

 

«Ми ретельно попрацювали над створенням внутрішнього двору нашого об’єкту. Це буде великий майданчик із зоною відпочинку як для діток, так і для дорослих. Вагома перевага — відсутність автотранспорту у дворі. Пропонуємо такі умови, де кожна сім’я почуватиметься комфортно та безпечно», – зазначає Микола Филюк.

 

 

Відтак, «Княгинин» — це не тільки житловий комплекс, а в першу чергу маленьке містечко, в якому збуватимуться мрії.

 

«Ми налаштовуємось на якісну роботу над будівництвом та впевнені, що наш новий мікрорайон стане окрасою Івано-Франківська», – додають у «Спілці забудівників».

 

 

Першу чергу, а це понад 700 квартир, планують здати в експлуатацію вже наступного року.

 

 

Контакти: вул. Княгинин, 44, м. Івано-Франківськ; тел.: +380 97 2000 777, +380 96 2000 777.