Комерційні приміщення в ТРЦ “Княгинин”


Надійна будівельна компанія “Спілка забудівників” веде активне будівництво сучасного торгово-розважального центру “Княгинин”, що розташований на магістральній вулиці Надрічна в однойменному житловому районі.

 

Усі роботи виконуються планово, без затримок та з дотриманням усіх будівельних норм! Не зволікайте та розпочніть або розширюйте свій бізнес, придбавши комерційне приміщення нашого центру.

 

ТРЦ “Княгинин” – це сучасний багатофункціональний простір з безліччю можливостей для розвитку власної справи. На першому поверсі розмістяться великі супермаркети, у другому й третьому офіси та бутики, а четвертому – заклади харчування та розваг.

 

Доступні приміщення площею від 22 м² до 142 м². Важливо, що перспективним є не лише сам центр, але й район в якому він заходиться, адже тут мешкатиме понад 12 тисяч людей. Це потужний архітектурно-дизайнерський район, який постійно розвивається.

 

А днями тут відкрили дворівневий підземний паркінг на майже пів тисячі місць! Сучасний підхід до будівництва, наявність підземних паркінгів, відсутність автомобілів у дворах виділяють цей район серед інших комплексів, а будівництво величезного ТРЦ – робить його найкращим для життя.

 

За інформацією про актуальні планування квартир та комерції телефонуйте у відділ продажу за номерами: +380 96 2000 777 та +380 97 2000 777.

 

Заходьте: м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44. Сайт: https://knyagynyn.if.ua