В ЖР “Княгинин” відкрили дворівневий багатофункціональний підземний паркінг


Будівельна компанія “Спілка забудівників” здобула чергову перемогу – Житловий район "Княгинин" став ще комфортнішим, особливо для власників авто.

 

Там відкрили ще один підземний паркінг, в якому розмістяться понад 400 автомобілів!

 

Перші власники вже заїхали в паркінг і переконались, що він ідеально підходить для їхнього транспорту. А по-іншому й не може бути! Адже це дворівневий багатофункціональний підземний паркінг з оптимізованим рухом для авто, оснащений цілодобовою системою охорони й відеоспостереження, засобами пожежогасіння, автоматизованим управлінням в'їзду й виїзду з використанням талонів-абонементів та аварійним виїздом.

 

А ще – він не боїться дощів, снігу чи граду. Поки заїзд та виїзд з паркінгу організували по тимчасовій схемі через в’їзну арку 13 корпусу з вулиці Княгинин.

 

 

Далі – більше! Ми створюємо на території ЖР “Княгинин” найбільший в регіоні підземний паркінг. Завдяки йому ваші автомобілі завжди будуть у безпеці, а внутрішні двори – вільні від транспорту.

 

За інформацією про вартість та актуальні планування квартир телефонуйте у відділ продажу за номерами: +380 96 2000 777 та +380 97 2000 777. Заходьте: м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.