Незабаром в ЖР "Княгинин" відкриють унікальний підземний паркінг на 400 авто. ФОТО


Завершується будівництво й облаштування благоустрою підземного паркінгу №2 у Житловому районі “Княгинин” від будівельної компанії “Спілка забудівників”.

 

Це перший в Івано-Франківську багатофункціональний паркінг, що умовно складається з одно та двоповерхової частин, пише Ратуша.

 

Тут заплановано понад 400 паркомісць, влаштування електрозаправок та системи охорони.

 

У нижньому рівні одноповерхового паркінгу вже на 90% виконане вимощення бруківки, завершуються оздоблювальні роботи по стелі та обрамленню колон знаками розмітки для руху по паркінгу.

 

На верхній частині закінчуються роботи по вимощенню бруківки, влаштуванню лавочок, клумб і зелених зон. Наші робітники працюють над освітленням двору та обгородженню підвищеної відпочинкової зони, яка вже готова на 70%, кажуть в компанії.

 

У двоповерховій частині тривають монолітно-залізобетонні роботи з завершення другого рівня. Також в районі паркінгу ведуться фасадні роботи по 11 і 22 корпусах.

 

Загалом тут буде унікальний, закритий від автомобілів двір, з дитячими й спортивними майданчиками та сучасною відпочинковою зоною. Відкриття одноповерхового підземного паркінгу очікується 10 грудня. Це не лише покращить життя мешканців, але й дасть можливість власникам квартир безперешкодно підвозити необхідні матеріали для облаштування житла.