Будівництво в цифрах: 2-3 черг ЖР “Княгинин” наближаються до завершення


Ми впевнено рухаємось до завершення будівництва II та III черг житлового району “Княгинин” і вже сьогодні можемо поділитися вражаючими результатами! 

 

На цей час уже готові 24 під’їзди, що стануть справжніми осередками сімейного затишку для майбутніх мешканців. Кожен під’їзд оснащений сучасними ліфтами — вони швидкі, майже безшумні, і бездоганно вписуються в загальний дизайн будівель.

 

Великою перевагою району є найбільший в регіоні підземний паркінг. У цих чергах передбачені два дворівневі паркінги, а самі двори спроєктовані вільними від машин. 

 

Тут облаштуються три зелені двори, де можна насолодитися прогулянками та відпочинком з дітьми або друзями. Щоб поєднати комфорт проживання в місті та близькість до природи, у цих дворах ми висадили 200 дерев та 300 кущів. А для найменших мешканців будуються два сучасні дитячі майданчики зі спортивною зоною.

 

У майбутньому у цих чергах комфортно проживатимуть 1500 сімей, а вже сьогодні ми відзначаємо 25% заселення.

 

Активно розвивається і комерційна інфраструктура. Тут облаштовані 30 комерційних приміщень, які забезпечать мешканців всім необхідним. А також уже функціонує ТРЦ “Княгинин” з супермаркетом та різноманітними закладами. 

 

Зазначимо, що з квартир обох черг є прямий доступ до центру через підземні паркінги. Ця перевага особливо відчувається у дощові та прохолодні дні!

 

Кожен етап будівництва передбачає продумані інфраструктурні рішення, створюючи комфортний простір для майбутніх мешканців.