За ніч біля "Арсену" виріс незаконний МАФ. ФОТО


Днями на території Івано-Франківської міської ради, поруч торгового центру на вулиці Миколайчука, 2, було самовільно встановлено тимчасову споруду. МАФ з’явилась вночі і без дозвільних документів.

 

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила перша заступниця голови Івано-Франківської міської територіальної громади Вікторія Сусаніна.

 

Вчора вранці на місці були інспектори відділу благоустрою КП «Муніципальна інспекція «Добродій», які склали припис та залишили його на видному місці ззовні споруди.

 

Вікторія Сусаніна звернулася до власників споруди про необхідність демонтажу.

 

«Здертий вже пообіді припис не робить цю споруду автоматично узаконеною! Якщо дозвільних документів немає, то це порушення благоустрою буде усунене шляхом демонтажу Крім того, нагадую усім власникам МАФ у місті: відповідно до п.16.4. Правил благоустрою міста, затверджених рішенням Івано-Франківської міської ради від 02.05.2018 р. №106-19, на вітрині або іншому доступному ззовні місці кожної малої архітектурної форми має бути розміщене рішення виконавчого комітету (витяг із рішення), яким надано дозвіл на розташування МАФ», – зауважила Вікторія Сусаніна.