“Велике Будівництво”: на Франківщині завершили чотири об’єкти


В Івано-Франківській області реалізовувалися проєкти з покращення матеріально-технічної бази та ремонтів 9 опорних закладів охорони здоров’я.

 

У 5 з них проводиться реконструкція та в 4 – капітальний ремонт приймальних відділень невідкладної (екстреної) медичної допомоги.

 

Для реалізації цих 9 об’єктів було спрямовано 72 млн грн з Державного бюджету.

 

Вже завершили роботи на чотирьох об’єктах, зокрема,  КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня», КНП «Калуська центральна районна лікарня», КНП «Косівська центральна районна лікарня».

 

Приймальні відділення лікарень згаданих вище переобладнали у відділення екстреної медичної допомоги. Під час реконструкції облаштували вхідну групу та зробили капітальний ремонт.

 

Пріоритетним та важливим питанням Уряду – є здоров’я та добробут українців. Мінрегіон, як відповідальна сторона за реалізацію Програми Президента України «Велике будівництво», сконцентрований на забезпеченні належних умов на основі інклюзивності та загальному комфорті нових об’єктів інфраструктури. Завершення реконструкції приймальних відділень лікарень – першочергове завдання на цей рік, – зазначив Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій України.