У центрі Франківська дах адмінбудівлі пропонують в оренду для встановлення сонячної електростанції

Вчора, 10 листопада, міська влада оголосила про намір передати в оренду п’ять об’єктів комунальної власності міста. Середи них нежитлові приміщення призначені під громадські організації та господарські потреби, та навіть частина даху у центрі Івано-Франківська  для розміщення сонячної електростанції.

Першим об’єктом являються нежитлові приміщення, площею 34,15 кв м, що розташовані на третьому поверсі в будинку по вулиці Військових Ветеранів, 10-А. Вартість оренди даного приміщення складає 197 111 гривень. Максимальний термін права оренди становить 2 роки і 11 місяців. Цільове призначення приміщення – для розміщення громадської організації.

 

Наступним об’єктом комунальної власності міста є частина даху адміністративної будівлі по вулиці Галицькій, 22, площею 396 кв м. Оренда даного об’єкта обійдеться заявнику у 502 480 грн. Максимальний термін оренди – на 2 роки і 11 місяців. Щодо цільового призначення, то тут частина даху має бути використана для розміщення та експлуатації електростанції з використання енергії сонця.

Також місцева влада планує передати в оренду нежитлові приміщення спортивного залу, розташовані на третьому поверсі будівлі загальноосвітньої школи №3, по вулиці Івана Франка, 14. За об’єкт площею 163,9 кв м, заявнику доведеться заплатити 1 017 490 грн. Максимальний термін оренди -  на 2 роки і 11 місяців. Обєкт призначений для проведення спортивних занять (без права розміщення тренажерів), на умовах погодинної оплати.

Наступними є нежитлові приміщення, площею 19,5 кв м, розташована в підвалі будинку по вулиці Леся Курбаса, 5, для використання під господарські потреби. Вартість оренди даного об’єкта складає 60 385 грн. Максимальний термін оренди  - на 2 роки і 11 місяців.

Останніми у списку об’єктів комунальної власності міста є нежитлові приміщення розташовані на п’ятому поверсі будинку по вулиці Січових Стрільців, 56, площею 84,1 кв м. Обєкт призначений для розміщення громадської організації, а вартість його оренди становить 422 927 грн. Максимальний термін оренди – на 1 рік.

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення в газеті «Західний кур’єр» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, перший поверх.

У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди  відповідно до вимог абзацу 3 частини четвертої ст.9 Закону України "Про оренду державного та комунального майна". За додатковою інформацією слід звертатися у робочі дні та години у відділ оренди Управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради  за адресою: вул. Леся Курбаса, 2,  перший поверх, або за тел. 53-26-15, 55-21-06