У Франківську міська влада передала в оренду 5 комунальних приміщень

У листопаді цього року міська влада оголосила про намір передати в оренду п’ять об’єктів комунальної власності міста. Середи них нежитлові приміщення призначені під громадські організації та господарські потреби, та навіть частина даху у центрі Івано-Франківська  для розміщення сонячної електростанції.

Днями виконавчий комітет вирішив укласти договори з фізичними та юридичними особами, які виявили бажання орендувати запропоновані приміщення.

 

Відтак, нежитлові приміщення, площею 34,15 кв м, що розташовані на третьому поверсі в будинку по вулиці Військових Ветеранів, 10-А, були передані громадській організації «Розвиток громади» терміном до 2019 року.

 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Скайфол Енерджі» отримало в оренду терміном до 2019 року  частину даху адміністративної будівлі по вулиці Галицькій, 22, площею 396 кв м. На даному об’єкті уже розпочалося встановлення сонячної електростанції.

 

Нежитлові приміщення спортивного залу, що розташовані на третьому поверсі будівлі загальноосвітньої школи №3, по вулиці Івана Франка, 14, орендуватиме громадська організація «Всеукраїнське об'єднання "Асоціація спортсменів Таеквонд-До І.Т.Ф.» на період до 2019 року. Об’єкт площею 163,9 кв м призначений для проведення спортивних занять.

 

Наступними йдуть нежитлові приміщення площею 19,5 кв м, розташована в підвалі будинку по вулиці Леся Курбаса, 5, для використання під господарські потреби. Їх орендуватиме Олексюк Олександр Йосипович терміном до 2019 року.

 

 

 

Останніми у списку об’єктів комунальної власності міста є нежитлові приміщення розташовані на п’ятому поверсі будинку по вулиці Січових Стрільців, 56, площею 84,1 кв м. Обєкт на правах оренди буде переданий громадській організації «Івано-Франківський християнський рух за життя» терміном до 2017 року.