Від початку року Франківськ заробив понад 10 млн грн від оренди та приватизації комунального майна

В Івано-Франківську перевиконують план з надходжень до міського бюджету коштів від оренди та приватизації комунального майна.

Як повідомив директор міського департаменту комунальних ресурсів Ігор Гриненько, наразі зареєстровано 444 договорів оренди комунальних приміщень загальною площею майже 79 тис квадратних метрів. 35 приміщень перебувають у безоплатному користуванні, пише Західний кур'єр.

 

За перше півріччя від оренди комунального майна до міського бюджету надійшло 6 млн 410 тис грн. при плані у 6 млн 200 тис.

 

Від приватизації за цей період міська скарбниця поповнилась на 3 млн 709 тис грн, при плані 3 млн Загалом за цей час у місті продали 12 об’єктів комунальної власності: шість викупили орендарі і стільки ж реалізували через аукціони.

 

Зараз, за словами  Гриненька, департамент готує до підписання ще чотири угоди на 1 млн 12 тис грн і вкотре намагатиметься продати з аукціону, який відбудеться 27 липня, незавершене будівництвом приміщення лазні на вулиці Стефаника, 31.

 

Керівник департаменту комунальних ресурсів також поінформував, що на офіційному сайті міста розміщена інтерактивна карта, з якої можна довідатися, які об’єкти перебувають в оренді чи приватизовані, та повідомив, що торік від оренди й приватизації комунального майна міський бюджет поповнився на 100 млн грн