У Києві здають найменшу квартиру: єдине вікно над унітазом та пралка біля ліжка


У Голосіївському районі Києва здають в оренду квартиру площею лише 12 квадратів. Замість вікна у квартирі є двері, які виходять на вулицю. Автори оголошення заявляють про "авторський ремонт".

 

Про це йдеться у даних великого порталу нерухомості. Вартість квартири складає 4300 грн на місяць. При цьому, додавши лише кілька тисяч гривень, можна орендувати повноцінну однокімнатну квартиру, пише Оглядач.

 

Площа квартири складає 12 квадратів

 

"Дуже маленька студія для проживання однієї людини. На 12 м.кв. вдалося раціонально розмістити спальне місце, сантехнічний куточок та кухонний куточок, побутову техніку. Запрошую до проживання на цій моїй території порядного претендента на житло", - йдеться в оголошенні.

 

Як виглядає санвузол

 

Також при заселенні доведеться сплатити заставу у розмірі 2 тис. грн. У квартирі є невеликий санвузол, а над унітазом знаходиться вікно (єдине в квартирі).

 

Зазначимо, в Україні однокімнатна квартира має бути площею від 30 квадратів. При цьому запропоноване житло більш ніж удвічі менше. Ймовірно, сама квартира – цокольне приміщення, де власник провів мінімальний ремонт.

 

До речі, експерти прогнозують зростання цін на оренду житла найближчим часом. Це пов'язано із поверненням студентів до столиці. При цьому можливості значно підвищувати ціни у власників житла немає через низьку купівельну спроможність українців.