Вартість оренди квартир у будинках старого житлового фонду Івано-Франківська: Інфографіка

Першою і головною вимогою орендарів є наявність в квартирі автономного опалення. Клієнти вважають за краще знімати житло укомплектоване меблями і побутовою технікою. При цьому вибираючи квартиру, орендарі не звертають уваги на інфраструктуру району.  

Агент з оренди нерухомості АН «Моя хата» Михайло Загірняк каже, що орендарі вибирають одно- і двокімнатні квартири, вартістю 4500-5000 грн, в новобудовах Івано-Франківська, пише портал Domik.ua.

 

Трикімнатним житлом квартиронаймачі практично не цікавляться через високі тарифи на оплату житлово-комунальних послуг.

 

 

Середні ціни на оренду квартир в будинках старого житлового фонду Івано-Франківська

 

 

В інфографіці зафіксовані середні ціни на оренду житла в будинках старої споруди Івано-Франківська. Розмір орендної плати може змінюватися і залежить від комплектації, площі і планування квартири.

 

Зняти однокімнатне житло в будинку, розташованому в центрі Івано-Франківська, можна за 1700 грн.

 

Оренда двокімнатної квартири в районі міста наближеному до центру обійдеться клієнтам в таку ж суму. При цьому, орендна плата за житло такої площі в центрі міста, становить 2000 грн.

 

Орендувати трикімнатну квартиру на околиці міста можна в середньому від 2000 до 2500 грн. У центрі зняти таке житло можна за 2800 грн.

 

Ріелтори Івано-Франківська розповідають, що клієнти воліють орендувати квартири в будинках, які знаходяться на центральних вулицях міста.