У Городенці триває реконструкція міського стадіону


Фізичне виховання, фізична культура і спорт – це ефективний шлях профілактики захворювань, зміцнення генофонду, підвищення потенціалу трудових ресурсів, психофізичного здоров’я, зростання добробуту населення і вирішення інших соціальних проблем.

 

З цією метою у Городенківській громаді вирішили здійснити реконструкцію міського стадіону.

 

“Якщо повернутися на декілька років назад, ми бачили футбольне поле, яке поростало сінокосами і кущами, будівлю яка втратила належний вигляд”, – йдеться на сторінці Городенківської міської ради територіальної громади.

 

Наразі спільними зусиллями депутатського корпусу, бізнесу і влади, залучено кошти з обласного і місцевого бюджетів для реконструкції та приведення стадіону до діючих нормативних вимог та комфортних умов для спортсменів та глядачів, а саме: сформовано новий футбольний газон, систему поливу, відремонтовано душові і санвузли, поміняно вікна і двері, водостічну і водовідвідну системи, встановлено бруківку і утеплено фасад.

 

“В найближчих планах передбачено будівництво огорожі, реставрацію глядацьких трибун та багато іншого. Завдяки новому оновленому стадіону, який стане візитівкою міста та громади, дорослі, діти і молодь зможуть з користю проводити свій вільний час, дозвілля, фестивалі, змагання різних рівнів, тощо. Все, що сьогодні робиться, залишиться для людей”, – додають в громаді.