В Івано-Франківську реконструюють стадіон для легкоатлетичних змагань

На стадіоні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу розпочались підготовчі роботи з реконструкції основи під нове легкоатлетичне покриття.

Про це йдеться на сторінці Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області у мережі Фейсбук.

 

 В цьому році заплановано здійснити підготовку асфальтної онови з урахуванням усіх вимог ІААФ.

 

Згодом буде встановлене сучасне покриття легкоатлетичних доріжок, секторів для метань, стрибків, бігу з перешкодами, розминочної зони, тощо.

 

«Якісне виконання робіт з урахуванням усіх вимог профільної федерації дасть змогу сертифікувати стадіон і отримати третю категорія, а це у свою чергу дозволить Івано-Франківську приймати офіційні чемпіонати України у різних вікових групах і організовувати окремі міжнародні легкоатлетичні змагання. Звичайно наступним кроком після сертифікації стадіону буде придбання нового легкоатлетичного обладнання та достатньої кількості легкоатлетичних снарядів для проведення тренувального і змагального процесу», йдеться у повідомленні.

 

 

Реконструкцію стадіону розпочато за сприяння облдержадміністрації, обласної ради та університету, консультації проводять представники федерації легкої атлетики України.