Квартал «Виноградний» здійснить Вашу мрію про власне житло вже сьогодні

Якісне житло, сучасне планування, передові технології будівництва та вдале розташування об’єктів – це не далека мрія, а цілком справжня реальність, втілена у житловому Кварталі «Виноградний».

Квартал «Виноградний» від будівельної компанії «Ріел ІФ» - це житловий комплекс, по-сусідству із яким є все необхідне для комфортного життя. Поруч школи, медичні та дошкільні установи, розважальний комплекс «Льодова арена», продуктовий ринок та гіпермаркети. У кроковій доступності парк імені Шевченка та міське озеро, а зручна транспортна розв’язка дозволяє доїхати у будь-який кінець міста. 

 

Комплекс спроектований в сучасному європейському стилі. Зовнішній вигляд будівель оформлений у м'яких чистих кольорах, які приємно радують око. У будівництві забудовник використовує цеглу високої якості, а стіни будинків утеплює 10-ти сантиметровим шаром пінопласту.

 

Будівельна компанія «Ріел ІФ» пропонує своїм клієнтам 1-о, 2-ох та 3-ох кімнатні квартири:

Однокімнатна – від 37 до 45 метрів квадратних.

Двокімнатна – від 58 до 65 метрів квадратних.

Трьохкімнатна – від 75 до 85 метрів квадратних.

 

Разом із омріяними квадратними метрами, при покупці квартири Ви отримуєте штукатурку стін, стяжку підлоги, євровікна з п`ятикамерного армованого профілю, вогнетривкі броньовані двері, підвід до квартири всіх комунікацій та встановлення лічильників води, газу і електроенергії.  

 

Двері у під’їзді оснащенні домофонною системою. У будинку встановлений сучасний швидкісний ліфт. Квартири підключені до телебачення та інтернету. Прибудинкова територія облагороджена бруківкою та зеленими насадженнями, у дворі облаштовано дитячий майданчик. 

 

Для зручності клієнтів компанія «Ріел ІФ» дає можливість обрати між підземним паркінгом та утепленими гаражними боксами. Крім того, додатково можна придбати кладові, що знаходяться між поверхами або в підвальних приміщеннях.

 

Придбати житло у Кварталі «Виноградний» можна у фіксованій національній валюті. При цьому вартість одного квадратного метра є незмінною до завершення будівництва в заключеному договорі.

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

e-mail: rielif2017@gmail.com 

Телефони: 050 433 86 81, 050 433 45 05, 0342 71 09 09

Сайт: rielif.com.ua