Чому клієнти обирають квартири від БК «РІЕЛ ІФ»?

Бути лідером на ринку нерухомості означає дотримуватись високих стандартів будівництва та відкритості під час роботи із клієнтами. Багаторічна праця професіоналів помножена на довіру покупців - це ті ключові аспекти завдяки яким, будівельна компанія «Ріел ІФ» відчутно відрізняється від інших забудовників.

Яскраві фасади, сучасний архітектурний стиль та доступне розташування стали пізнаванною візитівкою Кварталу «Виноградний» від БК «Ріел ІФ». У об’єкті втіленні всі найкращі пропозиції ринку нерухомості. Поруч школи, лікарні, садочки, розважальний комплекс «Льодова арена», продуктовий ринок та гіпермаркети. У кроковій доступності парк імені Шевченка та міське озеро.

 

При купівлі квартири від БК «Ріел ІФ» клієнт отримує не просто цегляну коробку, а цілий комплекс додаткових переваг, що включені у вартість житла. Це, зокрема, штукатурка стін, стяжка підлоги, євровікна з п`ятикамерного армованого профілю, вогнетривкі броньовані двері, підвід до квартири всіх комунікацій та встановлення лічильників води, газу і електроенергії. 

  

Втім, основною перевагою компанії «Ріел ІФ»  залишається вміння дослухатися та враховувати побажання своїх клієнтів. Так, сімям із дітьми не треба перейматися за їхню безпеку. Щоб у будинок не проникали сторонні відвідувачі, двері у під’їзді оснащенні домофонною системою. Прибудинкова територія облагороджена бруківкою та зеленими насадженнями, а для втіхи маленький жильців у дворі облаштовано дитячий майданчик.

  

БК «Ріел ІФ» пропонує своїм клієнтам 1-о, 2-ох та 3-ох кімнатні квартири. Площа квартир становить:

Однокімнатна: від 37 до 45 метрів квадратних.

Двокімнатна: від 58 до 65 метрів квадратних.

Трьохкімнатна: від 75 до 85 метрів квадратних.

 

Також для зручності клієнтів компанія «Ріел ІФ» дає можливість обрати між підземним паркінгом та утепленими гаражними боксами. Крім того, додатково можна придбати кладові, що знаходяться між поверхами або в підвальних приміщеннях.

 

Купити житло у Кварталі «Виноградний» можна у фіксованій національній валюті. При цьому вартість одного квадратного метра є незмінною до завершення будівництва в заключеному договорі.

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

e-mailrielif2017@gmail.com

Телефони: 050 433 86 81, 050 433 45 05, 068 591 21 23, 0342 71 09 09

Сайт: rielif.com.ua