У Франківську оголосили повторні торги з будівництва басейну на 90 млн грн

Управління капітального будівництва оголосило повторні торги  на виконання робіт з будівництва басейну у фізкультурно-оздоровчому комплексі на вулиці Симоненка, 13.

Попередій аукціон був оголошений у липні. Тоді очікувана вартість робіт становила 91 115 000 грн.

  

Свої пропозиції на торги подало троє учасників. Це, зокрема, будівельна компанія "Трейдзахідбуд" із пропозицією 83 321 474,40 грн, ТОВ "Концерн "Київпідземшляхбуд" із пропозицією 88 381 550 грн та ПП "Мастак-Сервіс" із пропозицією 89 244 000 грн.

 

Спочатку УКБ міськвиконкому мало намір укласти договір із компанією "Трейдзахідбуд". Її пропозиція виявилась найнижчою серез усіх. Як писав Курс, від учасників аукціону вимагався досвід подібних робіт. Серед виконаних аналогічних робіт "Трейдзахідбуд" надав договір субпідряду на будівництво басейну у ДНЗ "Світанок" у Брошнів-Осаді на 473 тис. та договір підряду з ТОВ "Даноша" (зараз "Ґудвеллі Україна") на будівництво "монолітного резервуара питної води" для свиноферми в селі Копанки. Пійло для свиней підрядник спорудив за 2,2 млн грн.

 

Тендерний комітет Управління капітального будівництва відхилив пропозицію "Трейдзахідбуд", а згодом і решти учасників. У підсумку наразі оголошено нові торги. При цьому очікувана вартість робіт залишилась незмінною  91 115 000 грн.